Välkommen till VIAMAJA

VIAMAJA.se är en del av Miomio.dk. VIAMAJA är ett universum av hem och livsstil, där vi sätter en stor ära i att handplocka och sätta ihop unika produkter till överkomliga priser.

Vi har ett stort urval av möbler, heminredning och kläder i industriell, bohemisk och annan stil. Du kan därför förvänta dig att du alltid kan hitta det du behöver hos oss.

Samtidigt är vi ett socialt ansvarstagande företag som fokuserar på att hjälpa människor med utmaningar att hitta arbete. Vi brinner för att tänka annorlunda och skapa en verksamhet där alla kan delta.

Vem är VIAMAJA

Jag heter Maja Wistisen. Och min resa som entreprenör började i min tidigare verksamhet "Loppis med nostalgi" redan 2015. På den tiden var butiken fylld med loppisfynd och, sist men inte minst, fantastiska fynd från dödsboförsäljningar. Det var en fantastisk tid med spännande loppisfynd och kreativitet.

Min kära kollega och granne på den tiden - Majken från butiken Retrohjem.dk - deltog också i "Loppis med nostalgi" under en stor del av tiden. Och i samarbete med Tv MidtVest gjorde vi till och med serien - Maja och Majken - Formidabla fynd.

Loppis med nostalgi och Retrohjem är en mycket speciell tid för mig.

2022

2017

2016

Hur VIAMAJA började

Min passion för kreativitet och att hitta saker är en stor del av mitt DNA. Men efter 5 år med loppmarknader och dödsboanmälningar var jag redo för nya utmaningar. Min väg ledde mig till Den Hvide Fabrik i Viborg - en entreprenörsmiljö - där jag utvecklade VIAMAJA i dess linda.

Som den naturliga uppfinnare jag är snubblade jag över en korktavla. Och det skulle senare visa sig vara ett riktigt fynd. För även om de flesta på den tiden såg korkskivan som en isoleringsskiva för byggbranschen. Jag såg många kreativa möjligheter när det gällde att dekorera med en 100 % hållbar produkt. Det var en succé! Och kork är en stor del av verksamheten idag.

Min andra passion, som VIAMAJA också är känt för, är lammskinn. Jag älskar vackra skinn, så mycket av min tid går åt till att hitta vackra skinn till priser som alla har råd med.

2020 började VIAMAJA ta form på allvar

2020 är året då webbshoppen föddes. Och där jag startade min egen produktion av VIAMAJA interiörer. I designkategorin VIAMAJA hittar du ljusstakar, klädhängare, hyllor, krukor och järntallrikar som jag designar själv.

2020 var också året då jag öppnade butiken i Viborgs centrum, som inte längre finns kvar.
Webbutiken har sedan dess flyttat till Lundvej 14 i Viborg, där vi nu packar alla beställningar.

Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.
Annars önskar vi dig trevlig shopping!